marți, 15 septembrie 2009

Don Quijote Ratacitorul - unul dintre primele trailere de prezentare a unei carti din Romania



Unul dintre primele trailere de prezentare a unei carti din Romania realizat de Andrei Ruse pentru cartea "Don Quijote Ratacitorul" de Gelu Vlasin. O prima varianta de proiect video de tip experimental care se constituie intr-un preambul al antologiei de autor intitulata "Omul decor" - volum in curs de aparitie la Editura BRUMAR din Timisoara.

Cartea Don Quijote Ratacitorul de Gelu Vlasin poate fi comandata direct la Editura Eikon din Cluj - Napoca pe adresa de mail: eikondifuzare@yahoo.com sau edituraeikon@yahoo.com. Cartea costa doar 20  RON (cca. 4,75 EURO) + taxele postale in functie de destinatie. Trimiterile se fac prin posta in sistem ramburs.

Adresa: Editura EIKON ,
Str. Mecanicilor, nr. 48, Cluj-Napoca
Tel./fax: 0364-117246, 0728-084803

7 comentarii:

  1. gata moshule..am corectat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut in profilul dvs. ca sunteti scriitor... ce pot sa spun decat ca e o onoare pentru mine ca imi urmariti blogul. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. By the way... am vazut trailer-ul cartii si mi-ati trezit interesul. A dori sa comand cartea, insa mi-ar face mare placere sa o primesc cu un autograf, credeti ca e posibil?

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă felicit ! Mă bucur pentru această reuşită a unui mare, original, incomparabil poet. Sunt mândru că suntem contemporani...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bonjour je n'arrive pas à tout comprendre je ne vois pas la traduction; bonne journée

    RăspundețiȘtergere