miercuri, 20 ianuarie 2010

Premiul International de Arte Plastice - Fundatia María José Jove – Editia IVª


Fundatia Maria Jose Jove cu sediul in La Coruña (Spania) anunta cea de-a 4ª editie a Premiului International Maria Jose Jove, in valoare de 27.000 de euro si atribuit artistilor in varsta de pana la 35 de ani, de orice nationalitate sau rezidenta. Tematica si tehnica folosita pentru participarea cu lucrari sunt la libera alegere. Fiecare artist poate sa prezinte maxim 2 lucrari originale in oricare dintre urmatoarele sectiuni: pictura, sculptura, fotografie, gravura si noi discipline si s-a stabilit un format limita de 200 x 200 cm.


Cei interesati pot afla mai multe detalii consultand pagina: www.fundacionmariajosejove.org

Lucrarile trebuie prezentate la sediul Fundatiei intre 12 si 30 aprilie 2010. Castigatorii vor fi desemnati in 27 mai. Lucrarea castigatoare va face parte din Colectia de Arta a Fundatiei Maria Jose Jove iar autorul o sa fie invitat sa faca parte din juriul editiei viitoare.

Juriul

Juriul celei de-a IVª editii a Premiului International de Arte Plastice va fi prezidat de Felipa Jove Santos, presedinta Fundatiei si este compus din personalitati recunoscute din humea Artelor precum: Chema Madoz, criticul de arta Miguel Fernandez–Cid, profesorul de la Universitatea Oporto, Baltazar Tores, Marta Garcia–Fajardo, directoare a Colectiei de Arta – Fundatia Maria Jose Jove si columbianca Gloria Herazo, castigatoarea de anul trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu