miercuri, 14 aprilie 2010

Ringul de Vorbe #04 – 16 aprilie


Ringul de Vorbe #04 (o ediție dedicată lui George Vasilievici) va avea loc vineri, 16 aprilie, de la 20:00, în Old School Pub (Casa de Cultură a Studenților Grigore Preoteasa, în spatele Operei, la etajul 2 – hartă aici). Invitatele ce se vor duela în această ediție sunt trei poetese care au făcut furori, fie că este vorba de versurile lor, de interpretarea artistică, parfumuri sau bloguri personale: Ioana Bogdan, Domnica Drumea și Lorena Lupu. Ca la fiecare ediție, așteptăm și alte înscrieri pentru duel. Nu contează dacă ai publicat sau nu, dacă ești un superstar sau o arzi aiurea pe internet, poți dovedi că ești mai bun. Programul nostru clasic va fi întrerupt de un moment special dedicat scriitorului George Vasilievici (1978-2010), care s-a stins din viață săptămâna trecută, într-un mod tragic. Vom încerca să reînviem pentru câteva minute unul dintre cei mai buni tineri scriitori români, cu măcar jumătatea din vâna, degajarea și talentul pe care nu-l vom uita niciodată. Lecturi din romanul YOYO, exemplare din el împărțite în public, videoproiecții și altele. Nu în ultimul rând slam-proză, de Andrei Ruse, din romanul său în lucru, MDMA16. Moderatorii și organizatorii evenimentului sunt Andrei Ruse, Felix Nicolau și Gelu Vlașin. Partenerii noștri, Buybooks.ro și Rețeaua Literară, vă salută! Intrarea este de 10 Lei, dar dacă vii cu încă doi prieteni intri gratis.

3 comentarii:

  1. Buna ziua,, imi cer scuze ca va scriu aici, dar nu vacunosc adresa de mail spre a va semnala ceva:sunt membra a Retelei literare si am observat ca de cate ori postez un articol pe blog, nu ajunge un mesaj despre el la nimeni dintre membrii reteli,Eu primesc chiar in dublu exemplar toate anunturile despre articolele si coemntariile nou-aparute.Sper sa-mi dati un sfat sa corectez o eroare probabila in profilul meu.Va multumesc, Maria Postu
    PS V-am scris un mesaj si pe o alta adresa dar probabil nu ati remarcat.

    RăspundețiȘtergere
  2. thanks for all information! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe George Vasilievici ,ideea cu Ringul de vorbe mi se pare foarte buna,merita incercat!

    RăspundețiȘtergere