miercuri, 13 octombrie 2010

intalnirile de la telciu - direct tvAm fost invitat la emisiunea lui Mircea Oliv de la Direct Tv. M-am simtit in largul meu alaturi de unul dintre putinii intelectuali autentici de pe la noi de prin din zona :)

3 comentarii:

 1. constantin3:08 a.m.

  Planul de perspectivă este generos şi cu implicaţi majore ale administraţiilor locale locale şi culturale,garanţie sigură a reuşitei.Pe măsură ce aceste colaborări se vor extinde şi va antrena în acest act de cultură parteneriate şi cu alte autoriztăţi locale,din ţară şi chiar din străinătate poate devenii un fenomen cultural internaţional!Se scrie mult,se socializează şi se citeşte mult ceea ce este extraordinar,se învaţă!

  RăspundețiȘtergere
 2. Gelu Dragos7:11 p.m.

  Felicitari domnule Gelu Vlasin!

  RăspundețiȘtergere
 3. Salutare,
  am vazut ca imi "urmaresti" blogul asa ca am intrat si eu din intamplare aici. Ma bucur sa vad ca intradevar mai exista oameni in randul tinerilor care sunt apreciati pentru arta pe care o fac. O sa intru si pe reteaua literara si o sa ma inscriu si eu, este o initiativa mai mult decat de apreciat mai ales pentru noi cei care aruncam cuvinte in spatiul asta virtual unde nimeni aproape nu ne ia in serios...

  sa auzim numai de bine:)

  RăspundețiȘtergere