miercuri, 13 aprilie 2011

Finalistii Concursului National


În urma deliberărilor făcute de juriul Concursului Național din Rețeaua literară vă prezentăm lista finaliștilor de la secținea poezie. Menționăm faptul că au fost înscriși în concurs peste 200 de concurenți. În lista finaliștilor au fost incluși toți cei care au primit un punctaj corespunzător din partea juriului. Juriul Rețelei literare pentru Concurs este format din: Paul Cernat, Alexandru Matei, George Neagoe, Crina Bud și Gelu Vlașin.


Finaliștii Concursului Național Rețeaua literară / secțiunea poezie (ordinea finalistilor din lista este aleatorie si nu reprezinta un clasament final !) :
Alexandru Văsieș
Andreea Teliban
Mihai Ionuț Ologu
Synthia Jacob
Matei Hutopila
Cătălina Matei
Szocs Maria - Krista
Raluca Șandor
Iulia Matei
Oana Zahiu
Ioana Miron
Lavinia Alexa
Alexandra Vatamanu

* toți finaliștii sunt invitați să participe la Gala Premiilor Rețeaua literară !
 

Gala Premiilor REȚEAUA LITERARĂ va avea loc la București în cadrul Târgului de carte BookLand, duminică 17 aprilie 2011, între orele 12:30 și 13.30 pe scena Starbucks. Vor fi desemnati atât câștigătorii Concursului Cartea Anului 2010 (poezie și proză) - concurs la care au fost înscrise 145 de cărți precum și câștigătorii Concursului Național Rețeaua literară (poezie și proză) - concurs la care au participat peste 200 de concurenți. Finaliștii Concursului Cartea Anului 2010 pot fi vizualizați la: http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/cartea-anului-2010-finalistii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu