duminică, 9 octombrie 2011

Reteaua literara - o platforma culturala alternativa cu aproape 8000 de membri

 
Reţeaua Literară şi-a început existenţa în luna ianuarie 2008 sub forma unui proiect privat experimental . În prima lună de existență au fost 4998 vizitatori. Un an mai târziu, în luna ianuarie 2009, Reţeaua Literară inregistra 14.820 vizitatori/lună ajungând în luna noiembrie a aceluiaşi an la 47.363 vizitatori/lună. Reţeaua Literară contabiliza la inceputul lunii octombrie 2011:

7.834 membri
971.645 vizitatori unici din 174 de ţări 
1.967.727 vizite realizate
cu un timp mediu de rămânere pe site de 04:55
si o medie de circa 1800 - 2000 vizitatori unici/zi.

Pe primele locuri în topul vizitelor se situează următoarele ţări: România, Moldova, Spania, SUA, Franta, Israel, Italia, Germania,  Anglia, Canada.

Reţeaua literară se constituie ca o platformă alternativă pentru promovarea scriitorilor români în străinătate, pentru promovarea literaturii române în spaţiul european, pentru socializarea oamenilor de cultură, pentru realizarea contactelor dintre scriitori si editori, dintre promotori culturali şi traducători, dintre organizatorii de evenimente culturale şi potenţialul public.  

Rețeaua literară are pagină pe facebook unde s-au înscris cca. 5000 de pasionați ai literaturii, artelor și culturii iar în rețeaua twitter  avem aproape 1000 de utilizatori.

motto: Promovăm România prin cultură, promovăm valorile artistice prin intermediul schimburilor interculturale la nivel european, promovăm valoarea, promovăm valorile românești.

7 comentarii:

 1. Stimate domnule Vlasin,

  Sunt un student de 20 de ani cu un tel mai aparte in aceste ultime zile: sa-i aflu adresa domnului scriitor Constantin Toiu, autorul Galeriei cu Vita Salbatica, caruia as vrea atat de mult sa-i trimit o scrisoare de o nemasurata apreciere.

  As dori sa profit de faptul ca sunteti un membru al USR, in speranta ca mi-ati putea fi de ajutor.

  Cu stima,
  Andrei Toth

  Adresa mea de email este andrei.toth@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună Ziua ! Domnului Gelu Vlaşin !
  ~
  Profit de faptul că am ajuns pe pagină cu totul întâmplător (deci, încă ... neprogramat) pentru a vă ura:

  SĂRBĂTORI FERICITE !

  La Mulți Ani !
  Cu Sănătate, Iubire, Armonie, Pace în Suflete, alături de cei dragi !

  ~
  Cornelius, :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună Ziua ! Domnului Gelu Vlaşin !
  Acum am venit "programat", însă am găsit aceeaşi postare la "ultima" ~ ceea ce îmi desluşeşte în CLAR că "Rețeaua Literară" nu este un Măr Putred !!! Este mult de lucru atunci când ai de-a face cu 3-400 de diferiţi autori (eu mă poticnesc pe facebook pentru cca. 400 de Prieteni Virtuali), darămi-te când în lucru ai cca. 8000, care sunt în CLAR persoane cu veleităţi literare, estetice, artistice ... elevate de chiar numărul lor !
  Trebuie să ai multă responsabilitate şi sacrificiu de Timp personal, ca să RĂSPUNZI adecvat fiecărei personalităţi, pentru a nu deveni tu însuţi (ca administrator de Reţea NING) o frână în calea unei evoluţii poate benefice, poate doar ... epigonice !
  De fapt revenisem pentru o URARE:

  Crăciun Fericit !

  SĂRBĂTORI FERICITE !
  La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, Armonie, Pace în Suflete şi Împliniri Benefice, alături de cei dragi ! ~ Cornelius, :) >:D< :x
  ~
  Cornelius, :)

  RăspundețiȘtergere
 4. L-am vazut urcand pe cos cu tupeul lui de mos, bani, noroc si sanatate le avea in cos pe toate......Craciun fericit ! ! !

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunt multe cele pe care, anul ce tocmai se incheie, le va lua cu el si vor ramane nespuse,
  si nemarturisite...
  Sunt multe cele pe care nu vom dori sa le transferam cu noi in noul an
  si vom dori sa le dam uitarii... un gand ascuns,
  o soapta nepotrivita, un gest care ne-a tradat...
  Dar nu vom putea lasa la poarta anului ce tocmai pleaca,
  dragostea, iubirea de semeni,intensitatea caldurii universului familiei si a celor dragi!
  Cu speranta ca anul care vine, va aduce cu el, izbanda ravnelor noastre ramase neimplinite...
  urez tuturor sa petreceti cum va place si cu cine va place!
  S-aveti mult calm, forta de caracter, incredere! Si sa fiti sanatosi la trup si la minte
  AN NOU FERICIT, va urez tuturor!!! La multi ani!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Bună ziua
  Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu un logo campania umanitară ”Să fim oameni...”( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
  Vă mulțumesc frumos!
  Împreună putem schimba vieții!
  Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro

  RăspundețiȘtergere
 7. http://www.petitieonline.com/jos_acta#form Acest mesaj este foarte important. Citeste'l cu atentie, spune impreuna cu noi Jos ACTA! Semneaza aceasta petitie daca mai vrei sa postezi pe blog, pe facebook, pe youtube, twiter si toate site-urile de socializare, fara amenzi date de o noua lege care posibil, fara ajutorul vostru,se poate aplica in vara.

  RăspundețiȘtergere