miercuri, 20 ianuarie 2010

Andra Rotaru & Stoian G Bogdan - invitati la poeticile cotidianului (118)



Joi, 21 ianuarie de la ora 19.00 in club The Other Side (Str Brezoianu nr 4) poeticile cotidianului editia 118

POEZIA 2009 cu Andra Rotaru & Stoian G Bogdan si o selectie personala Claudiu Komartin

A doua intalnire a poeticilor cotidianului din 2010, seria relationala veti putea sa ascultati poezia premiata pentru anul 2009. Razvan Tupa aduce prezentari ale poetilor care au obtinut cele mai importante premii internationale pentru anul trecut iar Claudiu Komartin trece in revista cele mai importante aparitii de poezie in limba romana din ultima perioada. La aceasta editie, publicul poeticilor are ocazia sa ii ia la intrebari pe doi dintre castigatorii premiului Mihai Eminescu (sectiunea debut), Stoian G Bogdan si Andra Rotaru. Cu aceasta ocazie lansam si seria de interviuri incrucisate. Editia 118 pune in discutie formula “poetic este fiecare”.

In al cincilea an de poeticile cotidianului suntem pregatiti pentru un format radical: poetici relationale. Primii patru ani si jumatate ai evenimentului conceput pentru promovarea celor mai recente aparitii editoriale s-au desfasurat ca “literaturi in miscare”, formula prin care fiecare dintre autorii invitati au fost prezentati publicului si pusi in fata unor interviuri live. Din octombrie 2009, poeticile cotidianului au dezvolat “Republica poetica”, un eveniment in care accentul a fost pus pe lectura textelor proprii si ale autorilor cu efect formator pentru fiecare dintre invitati.

De pe 14 ianuarie 2010, Poeticile cotidianului imbogatesc formula initiala cu o propunere pe care o face publicului sau: poetica relationala. De data aceasta invitatul principal este publicul asa ca va invitam sa aduceti cu dumneavoastra hartie si instrumente de scris pentru ca o sa ne distram citind cu notitze. Poeticile cotidianului se trasforma intr-un atelier de lectura coordonat de Razvan Tupa in club Other Side, in fiecare zi de joi, de la ora 19.00. Fiecare dintre serile poeticilor cotidianului isi propune sa investigheze un element esential pentru expresia poetica de astazi. Vom continua sa avem invitati si vom lansa o noua formula de interviu, interviul incrucisat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu