duminică, 19 august 2012

Ziarul Adevarul: "Gelu Vlasin publicat de o editura din Germania"



"Cartea scriitorului Gelu Vlasin, intitulată Tratat la Psihiatrie (editura Vinea, București,1999, prefată Nicolae Manolescu, postfată Paul Cernat) a fost de curând publicată si în Germania la Editura Pop Verlag cu o traducere semnată de Kerstin Ahlers.
Cartea va fi lansată în octombrie la Târgul de carte de la Frankfurt unde autorul a fost invitat pentru a prezenta cartea şi a susţine cateva lecturi publice transmite Romanian Globl News.
Cartea a fost nominalizată la premiile pentru debut ale Uniunii Scriitorilor din România si a primit premiul special pentru debut al Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti.
Gelu Vlasin este membru al Consiliului National USR, membru al ASB, vicepresedinte al Uniunii Scriitorilor si Artistilor Români din Spania, vicepresedinte al Federatiei Asociatiior de Români din Spania (FEDROM), presedinte al Asociatiei DIVERBIUM din Madrid.
In februarie 2012 a fost decorat la Ambasada Romaniei din Madrid cu Ordinul Meritul Cultural in Grad de Cavaler. Este căsătorit cu artista de jazz Cristina Maria Vlasin si au împreună 2 copii, amandoi nascuti in Spania, la Madrid: Darius Andrei Vlasin si David Mihai Vlasin..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu